Arilje u slikama

 

Budite dobavljač Simensa u Srbiji

BETA | 1/10/2013

Simens Srbija poziva zainteresovana domaća mala i srednja metelo-prerađivačka preduzeća da se prijave za sajam za buduće dobavljače te kompanije.

 Kako se navodi u saopštenju, sajam će biti održan 30. oktobra u Subotici. Na sajmu će biti održane prezentacije o pogodnostima i uslovima poslovanja sa Simensom i biće organizovani sastanci s budućim potencijalnim lokalnim kompanijama.

Napominje se da će svih 90 komponenti koje su potrebne Simensu biti izložene, tako da će potencijalni dobavljači imati prilike da se detaljno upoznaju s potrebama tog industrijskog giganta. 

Domaće firme koje se pokažu kao sposobne da prate sve zahteve vezane za kvalitet, količine, rokove isporuke koji se od njih budu tražile, kako se ističe, moći će da unaprede svoje poslovanje proizvodnjom delova za vetrogeneratore za Simensovu fabriku u Subotici. 

"U ovaj projekat kompanija Simens će uložiti preko 10 miliona evra", ističe se u saopštenju i navodi da Simens angazovanjem domaćih malih i srednjih preduzeća utiče na rast srpske privrede i razvoj preduzetništva u Srbiji. 

Zaključno sa 2012. godinom Simensova fabrika u Subotici proizvela je ukupno 15.065 vetrogeneratora, a trenutno se svakog meseca proizvede više od 150 komada. 

Zainteresovana mala i srednja preduzeća koja se bave proizvodnjom u oblasti metalo-prerađivačke industrije da pošalju prijave na mail adresu siemensdobavljac.rs@siemens.com. 

Sajam budućih dobavljača Simens organzuje u saradnji sa Asocijacijom malih i srednjih preduzeća i preduzetnika Srbije, uz podršku Ministarstva privrede Srbije.


Kategorije vesti: Biznis