Arilje u slikama

 

4. Меморијални раднички турнир "Нешо Пећинар"

распоред утакмица | 9/05/2015

РАСПОРЕД УТАКМИЦА 2015

Понедељак 11. мај   Уторак 12. мај    13. мај
18:15 ИНМ/Квадер - Стетекс   18:15 Зотокс/Нилат - Астра   18:30 ИНМ/Квадер - Артекс
19:00 Солитон/Дуал - Лаки   19:00 Јасмил - Моравица   19:15 Солитон/Дуал - Стефан
19:45 баскет   19:45 баскет      
20:30 Митекс/Артекс - Станић   20:30 Исак/АД ком - Школе   20:00 Рајевић/Фриго - Стетекс
21:10 Стефан - Златна труба   21:10 Фасил - Пролетер   20:45 МУП/М комерц - Лаки

 

Четвртак 14. мај   Петак 15. мај   Недеља 17. мај
18:15 Исак/АД - Зотокс/Нилат   18:15 Митекс/Артекс - Рајевић   18:15 Гарман - Исак/АД
19:00 Јасмил - Фасил   19:00 Стефан - МУП/М комерц   19:00 БОА/Избор - Фасил
19:45 баскет   19:45 баскет   19:45 баскет
20:30 Астра - Гарман   20:30 ИНМ/Квадер - Станић   20:30 Школе - Зотокс/Нилат
21:10 Моравица - БОА/Избор   21:10 Солитон/Д - Златна труба   21:10 Пролетер - Јасмил

 

Понедељак 18. мај   Уторак 19. мај   Среда 20. мај
18:15 Митекс/Аертекс - Стетекс   18:30 Исак/АД ком - Астра   18:15 ИНМ/Квадер - Рајевић/Фриго
19:00 Стефан - Лаки   19:15 Фасил - Моравица   19:00 Солитон/Дуал - МУП/М ком
19:45 баскет         19:45 баскет
20:30 Станић - Рајевић/Фриго    20:00 Школе - Гарман   20:30 Станић - Стетекс
21:10 Златна труба - МУП/М    20:45 Пролетер - БОА/Избор   21:10 Златна труба - Лаки

 

Четвртак 21. мај   Петак 22. мај
      четвртфинале
18:30 Зотокс/Нила тех - Гарман   18:30 први А - други Ц Е
19:15 Јасмил - БОА/Избор   19:15 први Б - други Д Ф
           
20:00 Школе - Астра електро   20:00 други А - први Ц Г
20:45 Пролетер - Моравица   20:45 други Б - први Д Х

 

Недеља 24. мај
полуфинале
18:30 Е     -     Ф
19:30 конопац
20:00 финале баскет
21:00 Г     -     Х
   
Понедељак 25. мај
ФИНАЛЕ - фудбал, конопац
3. место - фудбал

 


Kategorije vesti: Udruzenje